•          HG Logo

     

  •          HG Logo

     

Kunststof Kozijnen

Wij leveren en monteren kunststof kozijnen in alle soorten en maten in Den Haag en omgeving aan particulieren of aan bedrijven. Dit doen wij met de hoogste kwaliteit zodat u zeker bent van het beste resultaat.

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn een een fantastische keuze in ieder huis. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Hierdoor zijn ze geschikt voor elk raam. De kozijnen zijn over het algemeen goedkoper dan de traditionele houten of aluminium kozijnen terwijl ze een veel langere levensduur hebben (minimaal 50 jaar).

Onderhoud

Kunststof heeft haast geen onderhoud nodig. Het moet alleen soms afgestoft worden of met een standaard schoonmaakmiddel afgenomen worden, dit maakt het tot een enorm efficiënt product.

Veiligheid

Kunststof kozijnen zijn niet alleen efficiënt in onderhoud, maar ze zijn ook erg goed bestand tegen inbrekers. Ze zijn beter af te sluiten dan hout of aluminium en moeilijker te breken.

 

Prijs

Kunststof kozijnen zijn erg goed geschikt voor de isolatie van uw woning. De kozijnen isoleren namelijk veel beter dan bijvoorbeeld aluminium of houten kozijnen wat enorm veel geld scheelt en kunststof kozijnen verhogen ook de waarde van uw woning. Dit maakt kunststof kozijnen een goede investering.

Uiterlijk van kunststof kozijnen

Stel u bent toch erg gehecht of gewoon fan van uw houten of aluminium kozijnen, geen probleem. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in bijna elke kleur of structuur verkrijgbaar. Er kan bijvoorbeeld een houtstructuur in het kozijn worden gemaakt waardoor het op hout lijkt. De kozijnen zijn met deze structuren bijna niet meer van echt te onderscheiden. En in tegenstelling tot de echte houten kozijnen is het niet meer nodig om uw kozijnen te schilderen. U kunt bij de kozijnen ook bepaalden accessoires krijgen, denk aan ventilatie roosters, rolluiken of lamellen.

Meer info:

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over kunststof kozijnen, bel ons!
070 – 347 14 34 of vul het formulier rechts in voor een vrijblijvende offerte.